www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Това е интериорът на новата KIA Carnival

13.07.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4552 прочитания
A+ | A-

В свят доминиран от кросоувър автомобили, KIA продължава да залага и на машини от класа MPV. Най-новият представител на марката е ванът Carnival, който е напълно променен както отвън, така и отвътре.

Преди няколко седмици видяхме екстериора на вана, а сега разполагаме и със снимки на изцяло преработената кабина. Лесно се вижда, че оформлението на таблото е напълно променено.

Освен с голям 12.5-инчов екран в средата, моделът се сдобива и с дигитално инструментно таблто. Прави впечатление, че някои части от таблото са обвити с кожа, а за контрола на аудио и климатичната системи се грижи отделен модул с бутони.

Доста впечатляващо звучи фактът, че новият Carnival ще се предлага със 7, 9 или цели 11 места на борда в 3- и 4-редови конфигурации на седалките.

Машината се предлага като Sedona в САЩ, а корейците уточняват, че това не е същински ван, а автомобил от нов клас - Grand Utility Vehicle.

Идеята тук е, че MPV-то е получило някои белези, характерни за SUV сегмента. В най-силна степен това важи за дизайна на машината, тъй като по всички други характеристики Carnival е класически пътнически ван.

Продажбите на модела ще започнат първо от пазара в Южна Корея, а след това клиентите в САЩ също ще имат възможността да го поръчат. На последно място се очаква да дойде лансирането в Европа.

В зависимост от региона ще се предлагат различни моторизации. В Северна Америка и Южна Корея главна роля ще заема нов 2.5-литров турбо мотор, но ще има и плъг-ин хибридна система. На Стария Континент пък очакваме и икономичен дизел.Тагове: carnivalНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ