www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Първите два плъг-ин модела на Jeep в България до седмици

06.07.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 1372 прочитания
A+ | A-

Новите Jeep Renegade 4xe и Jeep Compass 4xe вече могат да бъдат поръчани в големи европейски пазари, а в следващите няколко седмици ще бъдат налични за поръчка в България в представителствата на Витоша Ауто.

Благодарение на plug-in хибридната технология, новите 4xe модели предлагат най-добрата ефективност и динамика на шофиране спрямо всеки Jeep, произведен някога. Те буквално са в състояние да отидат навсякъде, по всяко време, без никакви ограничения.

В същото време те са идеални автомобили за ежедневно шофиране в града, благодарение на plug-in хибридната технология, която позволява на клиентите да пътуват с нулеви вредни емисии и пробег от 50 км в изцяло електрически режим. 

Достъпни в три нива на оборудване - ´Limited´, ´S´ и ´Trailhawk´ - моделите Jeep 4xe се предлагат с 190 к.с. или 240 к.с., набор от технологии и функции за безопасност, изключителни нови функции за улеснено шофиране, както и решения за зареждане на обществени места и домашни условия.Тагове: jeepНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ