www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Tesla се издъни зловещо в тест за качество на J.D. Power

25.06.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 2484 прочитания
A+ | A-

Ежегодният тест за качество на авторитетната организация J.D. Power за първи път включва автомобили на Tesla в своето класиране. Макар и калифорнийските електрически коли да не сравняват директно с останалите продукти в класацията, резултатите ни дават ясна насока за качеството на въпросните EV-та.

Проучването използва система, която оценява броя възникнали сериозни проблеми при 100 автомобила. Показателят при Tesla e 250 PP100, което означава 250 сериозни проблема на 100 коли. Статистиката е събрана от собственици на автомобили Tesla в 35 щата в САЩ.

От J.D. Power съобщават, че са изследвали резултатите на общо 1250 собственика на коли от марката, като най-голяма част от тях са притежавали Tesla Model 3.

Резултатът на калифорнийците им отрежда последно място като най-близкият бранд над тях е Land Rover с резултат от 228 PP100. На първо място застава Dodge с едва 136 пункта, следван от KIA със същия резултат. На практика, двете марки делят челната позиция.Тагове: teslaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ