www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford Focus вече с хибридно задвижване и дигитално табло

22.06.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: | 3635 прочитания
A+ | A-

Ford Focus получи сериозни подобрения за новата си моделна година. Компактният модел на марката ще се предлага с нов мек хибриден мотор, който е идентичен с този в моделите Fiesta и Puma.

Става дума за 1.0-литров EcoBoost турбо мотор, подпомаган от интегриран стартер-генератор. Системната мощност е 155 к.с., а обещаният разход на гориво по цикъла WLTP ще бъде 5.1 литра на 100 км.

От фирмата обещават също така и повече ряз при потегляне, като това е следствие на добавената тяга от меката хибридна система с 48-волтова електрическа архитектура. Същият агрегат ще се предлага и с мощност от 125 к.с.


Ford Focus ST на драг: автомат срещу ръчка (видео)


Единствената трансмисия за Focus EcoBoost Hybrid засега е 6-степенна ръчка. Освен с този двигател, моделът ще продължи да се продава и с 1.0 и 1.5 EcoBoost агрегати, както и с 1.5 и 2.0 дизели.

Друга голяма новост е добавянето на изцяло дигитално инструментно табло за Focus. Дисплейът е подобен на този в новата Kuga, като ще предлага различни режими на работа и множество опции за индивидуализация.Тагове: fordfocusНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ