www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

В Пловдив: Паяк се опита да вдигне Tesla Model X, но той се оказа твърде тежък

19.06.2020 | Авто новини: Катастрофи » Катастрофи | Автор: Angel Sergeev | 26016 прочитания
A+ | A-

За доста интересен инцидент от последните дни ни разказват колегите от TrafficNews. Случката се разиграва в Пловдив и включва репатриращ автомобил на ОП "Паркиране и репатриране" и електрически джип Tesla Model X.

Както е видно от снимките, които са дело на читател на сайта-източник, моделът от Калифорния се е оказал твърде тежък за възможностите на крана на камиона.

"Опитали са се да я вдигнат, без да мислят, че крана има капацитет и съответно са я изпуснали. Вижда се ясно, че са я ударили в окачването - евентуално са изкривили задния мост и от долу цялата кола е в батерии, което може да е по-сериозния проблем, защото при малко нарушаване на структурата на тези батерии колата може да се запали в последствие", коментира пред TrafficNews очевидец на събитията.


Полицейски паяк потроши Алфа Ромео в Пловдив (видео)


След бързо разследване на сайта се оказва, че Tesla-та не е вдигната, защото пречи. По думите на директора на ОП "Паркове и градини" Ненко Калакунов, собственикът сам е поискал тя да бъде превозена.

"Собственикът доброволно пожела да осъществим пътна помощ, тъй като има проблем с колата. Автомобилът е бил с авария и собственикът е пожелал да бъде закаран до сервиз. По време на вдигането на автомобила се е получил технически проблем, но нито има проблем с автомобила, нито колата е удряна, нито е падала - нищо. Няма никакъв проблем, всичко е наред. Отишъл е другия паяк да помогне и колата е откарана", посочи Калакунов.Тагове: паякНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ