www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

БГ пазар: Skoda Octavia на метан с 345 000 км. стана на 121 000 км. в България

09.06.2020 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: | 266899 прочитания
A+ | A-

Превръща се в нещо като традиция да ви запознаваме с автомобили, които "губят" пробег при транспортирането си от чужбина в България. Днешният пример е изключително драстичен и идва от Facebook група за търговия на автомобили втора ръка.

Автомобилът от снимките е Skoda Octavia 1.4 TSI на метан от 2017 година. Трябва да признаем - изглежда добре, пазен и поддържан. Но пробегът му съвсем не е реален.

В обявата за колата в България се посочва, че комбито има навъртяни само 121 000 километра. Продавачът обаче е забравил да свали оригиналните регистрационни номера на машината, чрез които направихме бърза справка в сайта car.info.

От там разбираме, че шкодата е била такси в Швеция и всъщност е на почти 350 000 километра. Последната вписана инспекция е от ноември месец миналата година, когато километражът е показвал 345 700 км.


БГ пазар: Mercedes CLS стана на 216 000 км в България от 365 000 в Германия


На оригиналните снимки на автомобила от Швеция дори се вижда допълнителното оборудване в кабината, което е било премахнато след продажбата. Докладът гласи, че комбито е било дерегистрирано от Швеция на 20 април тази година.

Допускаме, че обявата за колата в България може да бъде свалена във всеки един момент.

Вижте пълната информация за автомобила на този линк.

Преди няколко месеца подобна измама хванахме и при автомобил Mercedes-Benz CLS. Вижте повече тук.Тагове: бг пазарНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ