www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Гледайте премиерата на новото BMW 4-Series Coupe тук! (livestream)

02.06.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4449 прочитания
A+ | A-

Днес, на 2 юни, световната си премиера ще направи второто поколение 4-Series Coupe на BMW. Машината ще бъде показана за целия свят онлайн, като церемонията може да гледате на живо тук от 19 ч. българско време.

След поредица от всеобхватни тестове, проведени в процеса на разработка към серийно производство, най-новото въплъщение на модела на две врати вече е в последната фаза на динамичните тестове. След като прототипите преминаха тестове в зимния тестови център Arjeplog, Швеция, в тестовия център на BMW Group в Мирамас, Франция, а качествата им бяха изпитани на Северната отсечка на Nürburgring и на различни други състезателни писти, те вече се връщат у дома: инженерите ще направят последни настройки в технологията на шасито на BMW Серия 4 Купе в реални условия по магистралите и междуградските пътища около изследователския и иновационен център на BMW Group в Мюнхен.

Подобно на цялостната си концепция и дизайн на автомобила, технологията на шасито на BMW Серия 4 Купе е по-индивидуално композирана от когато и да било. Пропорциите, аеродинамичните свойства и разпределението на теглото на автомобила с две врати осигуряват идеалната основа за настройка на шасито, съсредоточено безкомпромисно върху  вълнуващите динамични характеристики. Директното сравнение с новото BMW Серия 3 Седан подчертава особено отчетливо уникалния профил на новия модел. Впечатляващият коефициент на съпротивление на седана например е подобрен с 0,015. Освен това новото BMW Серия 4 Куое е с 57 мм по-ниско от варианта с четири врати, а центърът на тежестта му е с 21 мм по-близо до пътя.

Всичко това се комбинира с увеличен страничен наклон на предните колела и 23-милиметровата по-широка задна следа, за да изострят значително характеристиките на управление на автомобила. Спортният седан вече може да се похвали с изключителна динамика, но новото BMW Серия 4 Купе постига още по-голяма пъргавост и странично ускорение.
Тагове: bmw4-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ