www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ходи ти се на стендъп представление? Направи го в компанията на Jaguar XE

28.05.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 2674 прочитания
A+ | A-

В събота, 30 май, Pandemic Car Cinema пред Техномаркет Макс на бул. „Цариградско шосе“ № 92 ще изненада жителите и гостите на столицата с нестандартна и забавна програма. Комедиантът Иван Кирков, заедно със своя екип, ще предложи много смях на зрителите, а един късметлия ще има възможност да посети шоуто с Jaguar XE като се включи в онлайн играта на Pandemic Car Cinema във Facebook.

Играта ще бъде активна на официалната страница на Pandemic Car Cinema във Facebook и всеки желаещ ще може да заяви своето участие и да получи възможност да се увери в неоспоримите качества на луксозния автомобил. Печелившият участник ще може да се посмее с хумора на популярните комедианти и да сподели преживяването със свой приятел.

В продължение на 60 минути късметлията ще се наслади на шоутo обгърнат от комфортния и луксозен интериор на Jaguar XE, докато стендъп комедиантите разказват шеги на сцената на паркинга на Техномаркет Макс. По-късно автомобилът ще остане за победителя, за да може той да усети динамичното и спортно управление на елегантния седан.

Билетите вече са в продажба в мрежата на EVENTIM. Официален партньор на събитието е Техномаркет Макс на бул. „Цариградско шосе“ №92, до Метро. Събитието се осъществява с медийната подкрепа на БНТ.Тагове: jaguar xeНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ