www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Първо изображение от обновения Hyundai Santa Fe

26.05.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2977 прочитания
A+ | A-

Hyundai пусна първи изглед към сериозно обновеното SantaFe. Корейците казват, че фейслифтът на модела ще се отличава с достоен и харизматичен външен дизайн, както и актуализации на интериорния дизайн, осигуряващи първокласна атмосфера и комфорт.

Изображението на тийзъра разкрива няколко нови дизайнерски функции, включително комбинираната предна решетка съчетана с новите дневни светлини (DRL), като част от новата интегрирана архитектура. Широката решетка придава на новия Santa Fe смел характер, докато геометричният модел на решетката добавя стереоскопичен аспект, коментират от фирмата.

Наред с други подобрения, Hyundai ще представи и нова електрифицирана задвижваща линия, включително хибридни и плъгин хибридни опции за първи път. В допълнение, новият Santa Fe ще бъде първият модел на Hyundai в Европа и първият Hyundai SUV в световен мащаб, базиран на изцяло новата платформа на Hyundai от трето поколение.

Новата платформа позволява значителни подобрения в производителността, управлението и безопасността, както и електрифициране на задвижващите системи. Новият Santa Fe ще бъде наличен в Европа от септември 2020 г. Повече информация ще бъде разкрита през следващите седмици.Тагове: santa feНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ