www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes разкри частица от новия S-Class

26.05.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2829 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz започна подготовката си за официалната премиера на следващото поколение S-Class. Немците разпространиха изображение, което разкрива голяма част от дизайна на предницата на луксозния седан.

Както е видно, моделът няма да поеме по революционен път що се отнася до своя екстериорен дизайн. Ситуацията ще е коренно различна отвътре, където вече стана ясно, че оформлението ще е изцяло ново

Макар и да е доста рано да потвърдим на този етап, можем с голяма доза увереност да твърдим, че новият S ще има няколко електрифицирани задвижвания.

В скорошно интервю шеф на Mercedes призна, че следващият S-Class почти със сигурност ще получи и V12 опция. Ола Калениус, CEO на Daimler, коментира пред GT Spirit по време на изложението в Гуангджоу, че 12-цилиндровият мотор все още може да бъде подобряван, за да отговори на емисионните стандарти.

Най-вероятният сценарий за следващия S-Class изглежда не внедряването на чисто нов мотор, а доработването на настоящия до състояние, в което той може да остане в продажба поне 5-6 години. Груба сметка показва, че ще имаме V12 предложение от Mercedes поне до 2025 година, ако информацията към момента е коректна.

През изминалото лято Mercedes тестваше новия си модел и на родна земя, където най-вероятно ще бъдат разработени част от софтуерните му технологии.

Дебютът на новия S-Class е насрочен за "втората половина на тази година."Тагове: s-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ