www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Идеята за Hyundai Sonata комби ни харесва много

22.05.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Angel Sergeev | 4736 прочитания
A+ | A-

Съществуват неофициални данни, че Hyundai работи по комби версия на осмото поколение Sonata. Моделът все още не е потвърден за производство, но нови рендъри на колегите ни от Kolesa.ru дават добра представа как може да изглежда машината.

От рендърите е видно, че виртуалната машина е оборудвана с броните си за международния пазар, а не този за САЩ. Именно в Северна Америка моделът няма да се предлага най-вероятно.

Новата Sonata е за моделната 2020 година и дизайнът на екстериора й е сериозно повлиян от впечатляващия концепт Le Fil Rouge, който дебютира преди около година в Женева.

Припомняме, че седанът е изграден върху нова платформа и използва корпоративна идентичност, наречена Sensuous Sportiness (“Емоционална спортност”). 

След смяна на поколението седанът със среден размер е с 45 мм по-дълъг, с 25 мм по-широк и с 30 мм по-нисък. Размерът на междуосието се е увеличил с 35 милиметра.

Hyundai Sonata получава редица стилистични решения от кросоувъра Grandmaster HDC-2, който дебютира миналата пролет на автосалона в Пусан. Автомобилът ще получи LED оптика, фирмена радиаторна решетка, както и 16-, 17- или 18-инчови колела, от които да избирате. Аеродинамичният коефициент е 0,27.Тагове: sonataНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ