www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Skoda с удължена гаранция заради коронавирус

14.05.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 3189 прочитания
A+ | A-

През последните седмици много от клиентите на Skoda имаха ограничени възможности да предявят своите гаранционни претенции към Skoda дилърствата, поради последиците от пандемията с Covid-19. Поради тази причина Skoda предоставя на своите клиенти удължение на гаранцията, както за стандартната, така и за вече разширената гаранция, като специален жест към тях. 

Удължаването на гаранцията се прилага в целия свят за всички автомобили на Skoda, с изключение на автомобилите, произведени в Китай или за китайския пазар. Условие за това е Skoda гаранцията или вече закупената разширена Skoda гаранция да изтича в периода от 01.03.2020г. до 31.05.2020г. Периодът на удължаването приключва три месеца след изтичане на оригиналната гаранцията или оригиналната разширена гаранция, но не по-късно от 31 Август 2020г., в зависимост от това, кое събитие ще настъпи първо. 

Ограничението на пробега на разширената гаранция и други условия на Skoda остават в сила през цялото време на гаранцията. Ако удължаването на стандартната гаранция от Skoda се припокрива със старта на вече закупената разширена гаранция, то влизането в сила на закупената разширена гаранция се отлага с три месеца без допълнително заплащане. 

Това удължаване на гаранционните срокове е еднократен и доброволен жест от страна на производителя, без признаване на правно задължение или ангажимент за бъдещето.

Станислав Пекар, мениджър на Следпродажбено обслужване в Skoda подчертава: „Ние осъзнаваме трудностите, с които се сблъскват нашите клиенти в светлината на настоящата пандемия от Covid-19, поради което предлагаме тримесечно удължаване на гаранцията. С тази мярка, създаваме яснота в планирането на предстоящите посещения в сервиз при нашите договорни ŠKODA партньори по бърз, удобен и решителен начин.“Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ