www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Honda Gold Wing получи Android Auto

13.05.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Angel Sergeev | 11405 прочитания
A+ | A-

Android Auto ще бъде интегриран в новия модел Gold Wing. Доскоро само собствениците на iOS устройства имаха тази възможност под формата на връзка с Apple CarPlay. Клиентите със смартфони Android ще могат да се наслаждават безпроблемно на музика, телефонни обаждания и съобщения.

Методът за актуализиране на софтуера ще бъде наличен в средата на юни 2020 г. Honda предвижда да разшири интеграцията със смартфони и за други свои модели мотоциклети, но на този етап не се ангажира с конкретен срок.

Android Auto е прост, безопасен начин да използвате телефона си на мотоциклета по време на езда. С опростен интерфейс и лесни гласови команди той е проектиран да сведе до минимум разсейването така, че да останете фокусирани върху пътя.

Android Auto улеснява достъпа до любимите ви приложения за музика, медии и съобщения от вашия мотоциклет. С вашия Google Assistant за Android Auto можете да останете едновременно съсредоточени и свързани, докато се забавлявате. Той позволява да концентрирате погледа си върху пътя и държите ръцете си на кормилото, докато използвате гласа си.

С интеграцията на Apple CarPlay и Android Auto, която се използва в много модели, Honda планира да даде повече комфорт и удобство на начина на живот на мотоциклетистите в целия свят.Тагове: gold wingНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ