www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Как се прави: Уникалното Porsche 911 Turbo S Exclusive Series (видео)

11.05.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 2624 прочитания
A+ | A-

Едно от любимите ни занимания, докато сме вкъщи, е да гледаме клипове от автомобилни заводи. Там, където се раждат любимите ни коли.

The Wheel Network е канал в YouTube, който се фокусира основно върху производството на нови модели коли. Едно от последните им видеа ни пренася в Германия.

Ако имате почти един свободен час, силно ви препоръчваме да изгледате видеото, което сме прикачили по-долу. То обхваща всички аспекти от производствената дейност на един изключителен автомобил.

Става дума за Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, което беше представено още през 2017 година.

Благодарение на нов софтуер за управление, 3.8-литровият агрегат под капака може да се похвали с 607 конски сили. Ускорението от покой до 100 км/ч е под три секунди.

Друга ексклузивна екстра е цветът на купето - тъмно златисто, което немците наричат Golden Yellow Metallic. По екстериора се откриват и черни контрастиращи елементи, а подобна цветова комбинация откриваме и в салона. 

Също толкова специални са и 20-цоловите колела, както и спирачните апарати, боядисани в същия златист нюанс. Колата идва серийно с активно окачване и завиваща задна ос.
Тагове: как се правиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ