www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Suzuki започна продажбата на електрифицираната си гама в България

08.05.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 3068 прочитания
A+ | A-

В края на 2019 година Suzuki в България обяви плана си да интегрира хибридна задвижваща система във всички модели от автомобилната си гама, с изключение на класическия офроудър Jimny, за който подобно решение би било странно.

Няколко месеца по-късно е факт стартът на продажбите у нас на хибридните модификации на легендарните SUV модели – Vitara (48V) и S-Cross (48V), и спортния флагман на марката - Swift Sport (48V). Познатият ултра-компактен хибриден SUV модел – Ignis (12V), пък бе лансиран с обновена визия. Обявеното извънредно положение в страната не попречи на родното представителство на Suzuki да отвори за поръчки новите си хибридни модели и да щурмува все по-нарастващата конкуренция.

Хибридите на Suzuki попадат в т.нар. група „умерени” (mild hybrids), тъй като работят на принципа на възстановяване на спирачната енергия, за да се зареди литиево-йонната батерия при спиране, която се използва от интегриран стартер-генератор с цел моментално подпомагане на бензиновия двигател. Комбинацията от двете осигурява по-икономично и плавно задвижване, и максимална ефективност, без ограничения на пробега и специална поддръжка на хибридната система. С тази технология няма да ви се налага да променяте стила си на шофиране - просто сядате зад волана и се наслаждавате на пътя.Тагове: suzukiНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ