www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

От днес BMW Welt отваря врати частично за посетители и клиенти

04.05.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 2305 прочитания
A+ | A-

Правителството на Бавария облекчи въведените регулации и мерки за ограничаване на разпространението на коронавирус. Това позволява на BMW Welt да отвори отново, като частично предлага своите услуги от 4 май. От тази дата клиентите могат отново да получат новото си BMW лично в BMW Welt.

В допълнение, ограничен брой посетители могат да получат персонални съвети и инструкции за новите модели на марките от портфолиото на BMW Group в салоните на BMW Welt или да пазаруват в магазините за лайфстайл продукти и аксесоари с марка BMW и MINI.

Първоначално магазините и изложбените зони в BMW Welt ще бъдат отворени за клиенти и посетители от понеделник до събота от 8 до 20 часа. В рамките на работното време бистро Cooper ще предлага пакетирани храни и напитки за консумация извън територията на центъра.

Музеят на BMW, BMW Group Classic, както и останалите ресторанти във всички сгради ще останат затворени за обществото. Няма да бъдат възобновени и организираните посещения, публични събития или семинари (например в BMW Welt Junior Campus).Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ