www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volvo стартира нова платформа за онлайн продажби заради коронавирус

24.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2132 прочитания
A+ | A-

Volvo стартира нова концепция за онлайн продажби в няколко европейски пазара, които са под карантина. Това ще позволи на клиентите там да купуват или взимат под наем нови автомобили от марката без да се налага да напускат комфорта на собствения си дом.

Продажбите на нов коли по целия свят са силно засегнати от коронавируса. Блокадата в няколко европейски страни не позволява на клиентите да купуват или наемат нови автомобили от дилърите, както обикновено, поради строгите указания за социално дистанциране и налаганите карантинни политики.

За да предостави на желаещите възможността да се сдобият с автомобил по безопасен начин, Volvo представя новата концепция Stay Home Store. Тя ще позволи на клиентите в няколко европейските страни, като Германия, Франция и Италия, лесно да разглеждат, избират, купуват или взимат под наем нови Volvo автомобили онлайн.

Концепцията за Stay Home Store използва съществуващия инструмент за онлайн продажби на Volvo и предоставя на клиентите и дилърите нова, прозрачна и лесна за използване платформа за взаимодействие, без необходимост от физически срещи.

Клиентите могат в реално време да разглеждат и да избират от редица атрактивни предварително договорени цени и лизингови условия за нови Volvo автомобили. Отразявайки сегашния икономически климат, концепцията Stay Home Store също предлага на купувачите допълнителни гъвкави условия, например липса на първоначална вноска при покупка.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ