www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Suzuki покрива вноските на лизинговите си клиенти за първите шест месеца

22.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 3365 прочитания
A+ | A-

Вярвайки, че може да бъде положителната промяна в живота на своите клиенти, родното представителство на Suzuki обяви въвеждането на промоционална лизингова програма, по условията на която то поема изплащането на месечните вноски през първите 6 месеца от лизинговия договор. Така клиентът ще се чувства сигурен и спокоен при покупката на своя нов автомобил, и ще се наслаждава максимално на шофирането.

Промоционалното предложение е насочено към крайни клиенти, които имат нужда и желание да се сдобият с нов надежден и икономичен автомобил, без да се притесняват за лизинговите вноски през първата половин година от договора. В допълнение на това уникално предимство, клиентът ще се възползва и от преференциален лихвен процент от 2.40%.

“Специалното време, в което живеем днес, провокира създаването на специалната ни лизингова програма #FeelSafe, която има за цел да подпомогне клиентите ни при покупката на нов автомобил Suzuki, като ние покрием вместо тях разходите за лизинговите вноски през първите 6 месеца”, поясняват от офиса на официалния вносител на японската марка.

Пълните условия на кампанията можете да видите тук.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ