www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Следващият Ford Mustang - V8 хибрид с 4х4 задвижване?

21.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2966 прочитания
A+ | A-

Ford вече работи по следващото поколение Mustang като най-вероятно ще видим завършения продукт през 2022 година. Вече са налични някои, макар и неофициални, предварителни данни за спортния модел.

Според британски медии, глобалното купе на Синия Овал ще премине на хибридно задвижване. За задната ос ще продължи да се грижи V8 мотор без турбо, но на предните колела ще има два електромотора.

Това на практика ще осигури двойно предаване за Mustang, което ще бъде за първи път в историята на модела. Очаква се теглото да се покачи, но пък мощността и сцеплението да са сериозно подобрени.

Още през 2017 година Ford потвърди, че ще видим хибридна версия на Mustang, което ни насочва към следващата генерация. Очаква се сегашният модел да остане в продажба до края на 2021 година.

Междувременно, Mustang стана на 56 години. Ford отбеляза празника с информацията, че автомобилът остава най-добре продаващата се спортна кола в света с 102 090 реализации през 2019 година.Тагове: mustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ