www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Три месеца гратисен период при покупка на лизингов Renault, Nissan или Dacia

17.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Съвети при покупка | Автор: Angel Sergeev | 2493 прочитания
A+ | A-

Верен на обещанието си да улеснят живота на клиентите, Рено Нисан България представя нов финансов продукт за марките Renault, Dacia и Nissan. В контекста на безпрецедентната ситуация в страната компанията предлага промоционална лизингова оферта за всички леки и лекотоварни автомобили на трите марки.

Новата оферта предоставя на клиентите 3 месеца гратисен период за старт на плащане на месечните вноски при сключване на лизингов договор за нов автомобил без допълнително олихвяване. Атрактивният финансов продукт позволява на потребителите да се сдобият с нов автомобил, като в същото време ограничат разходите си и запазят ликвидност в рамките на несигурната икономическа ситуация.

Промоционалните условия са допълнени от атрактивен лихвен процент 2,25% и могат да бъдат комбинирани с всички ценови предимства, валидни за различните модели.

„Продължаваме да предлагаме продукти в услуга на нашите клиенти, които са съобразени с техните нужди. Изправени сме пред ново предизвикателство и това предложение ще ни позволи да окажем подкрепа на своите клиенти и да затвърдим позицията си, че „заедно можем!“, заяви Емил Гърнев, генерален мениджър Renault и Dacia за България.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ