www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volkswagen рестартира производството поетапно

17.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 3071 прочитания
A+ | A-

Предстои заводите на марката Volkswagen Passenger Cars (леки автомобили) да възобновят поетапно своето производство. Първи през седмицата, започваща от 20 април ще възобновят работата си производствените мощности в Цвикау (Германия) и Братислава (Словакия).

Останалите предприятия в Германия, както и в Португалия, Испания, Русия и САЩ, следва да възобновят производството през седмицата, започваща от 27 април. Впоследствие, през месец май, производството ще бъде рестартирано последователно в заводите на марката в Южна Африка, Аржентина, Бразилия и Мексико.

Ралф Брандщетер, главен изпълнителен директор на марката Volkswagen, отбеляза - „С решенията на федералната власт и правителствата на отделните провинции в Германия, както и на отпускането на ограниченията в други европейски държави, се създават условия за постепенното възобновяване на производството. Volkswagen се подготвя интензивно за предприемането на стъпки в тази насока през последните три седмици."

Заводите на Volkswagen в Германия започват работа със съкратено работно време. В същото време броят на служителите, засегнати от производствения цикъл със съкратено работно  време, ще бъде последователно намаляван съобразно процеса на възобновяване на производството.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ