www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bridgestone поетапно възобновява производство

15.04.2020 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: Angel Sergeev | 2319 прочитания
A+ | A-

Bridgestone EMIA обяви, че няколко завода в производствената ѝ мрежа бавно ще увеличават производството в отговор на нуждите на бизнеса и клиентите. 

Към днешна дата, производството се възобновява във всички заводи, разположени в Испания (Бургос, Билбао и Пуенте Сан Мигел) и Русия (Уляновск). Предполага се, че заводът за пътнически гуми в Бари (Италия) и заводът за регенерат продукти в Ланклаар (Белгия) ще възобновят дейността си по-късно този месец. Заводите в Индия, Южна Африка и Франция засега ще останат затворени. 

Производствата в Полша (Познан и Старгард) и Унгария (Татабаня) не са преустановявали дейността си през целия този период, но работят с намален капацитет. 

Плановете за възобновяване на дейността отразяват тенденцията на търсенето, наблюдавана в няколко от пазарните сегменти на Bridgestone EMIA, включително ОЕМ* автомобилни гуми и търговския сектор - който беше по-малко засегнат от икономическия спад, вследствие на глобалната пандемия. Bridgestone EMIA продължава да работи в тясно сътрудничество със своите клиенти и доставчици, за да осигури адекватни доставки, като същевременно следи отблизо колебанията в търсенето. 

Здравето и безопасността на служителите остават най-важният приоритет. По тази причина, Bridgestone предприема подходящи превантивни мерки в съответствие със своите протоколи за предотвратяване на професионални опасности и стриктно спазвайки указанията и препоръките на здравните власти, за да осигури социално дистанциране и адекватна защита на работната си сила. В допълнение, преди възобновяването или разширяването на дейностите са въведени щателни процедури и контролни списъци за гарантиране на безопасността на работното място.

Компанията продължава да следи внимателно ситуацията и да се придържа към съветите на Центровете за контрол и превенция на заболяванията (ЦКПЗ) и Световната здравна организация (СЗО), както и правителствените разпоредби в страните, в които работи.Тагове: bridgestoneНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ