www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дарете и можете да спечелите този Ford Bronco със задвижване от Tesla

14.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Елмобили и хибриди | Автор: Angel Sergeev | 1995 прочитания
A+ | A-

Omaze е доста интересна платформа, която събира средства за различни благотворителни инициативи. Системата е доста по-различна от тази, с която сме свикнали обикновено при такива кампании.

От компанията продават нещо като билети за лотария - всеки може да си закупи колкото иска срещу съответната сума. С тях участва за голяма награда на определен период от време, като най-често тази награда е рядък автомобил.

Поради огромният интерес от страна на потребителите, събраните средства надминават в пъти стойността на самата награда, а това успява да покрие всички разходи, комисионните на фирмата и предварително начертания план за дарение.

Една от последните награди на Omaze е този светло син джип Ford Bronco, който е бил изцяло възстановен и е получил електрическо задвижване с 400 к.с. от Tesla. Най-интересното е, че 5-степенна ръчна скоростна кутия заменя липсата на предавки в електрическите коли на производителя от Калифорния.

На този линк можете да откриете условията за участие в играта. Стойността на автомобила е малко над 300 000 долара, а победителят, който ще се избере измежду всички, закупили "билети", ще получи и 20 000 долара кеш.Тагове: broncoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ