www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Заводът на Honda в Ухан вече работи с пълен капацитет

10.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 8542 прочитания
A+ | A-

В подробен свой репортаж Reuters съобщава, че производството на автомобили Honda в Ухан е възобновено с пълния си капацитет. Изданието е посетило фабриката на японската марка в китайския град, от който тръгна епидемията с коронавирус, за да направи подробен репортаж за това как животът се връща към своя нормален ритъм в региона.

По данни на публикацията в момента в завода на работа са се върнали около 98 процента от всички негови служители. Хората на поточните линии ще работят с по час и половина повече от нормалното, за да успеят да произведат всички коли, които са били поръчани от клиенти, но са били забавени.

Според Reuters, фабриката цели да произвежда по 1237 коли дневно, което е с около 17 процента повече от капацитета преди вируса. Компанията дава работа на около 12 000 човека в съоръжението, което е изградено с местния партньор Dongfeng Motor Group. Заводът беше затворен в началото на януари, а частично производството беше възобновено на 11 март.

От Honda съобщават, че досега няма регистриран случай на болен от COVID-19 в завода до Ухан.Тагове: китайНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "