www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови шпионски снимки от следващото поколение Mercedes S-Class

09.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5928 прочитания
A+ | A-

Mercedes-Benz обеща, че ще покаже следващата генерация на флагмана си S-Class до края на годината и по всичко личи, че немците ще изпълнят обещанието си.

Нови шпионски снимки показват, че работата по модела продължава, а в момента той е във фаза тестове по публични пътища. Снимките идват от Facebook страницата Kurdistan Automotive BLOG и са направени в Германия.

Макар и да е доста рано да потвърдим на този етап, можем с голяма доза увереност да твърдим, че новият S ще има няколко електрифицирани задвижвания.

В скорошно интервю шеф на Mercedes призна, че следващият S-Class почти със сигурност ще получи и V12 опция. Ола Калениус, CEO на Daimler, коментира пред GT Spirit по време на изложението в Гуангджоу, че 12-цилиндровият мотор все още може да бъде подобряван, за да отговори на емисионните стандарти.

Най-вероятният сценарий за следващия S-Class изглежда не внедряването на чисто нов мотор, а доработването на настоящия до състояние, в което той може да остане в продажба поне 5-6 години. Груба сметка показва, че ще имаме V12 предложение от Mercedes поне до 2025 година, ако информацията към момента е коректна.

През изминалото лято Mercedes тестваше новия си модел и на родна земя, където най-вероятно ще бъдат разработени част от софтуерните му технологии.Тагове: s-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ