www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Renault Nissan България с дарение от 20 коли в борбата с COVID-19

09.04.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 8572 прочитания
A+ | A-

Рено Нисан България демонстрира своя ангажимент към обществото на територията на цялата страна в рамките на извънредното положение. Повече от 20 автомобила ще бъдат предоставени безвъзмездно за превоз на хора и материали от първа необходимост. Екипите на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ ще използват автомобилите за доставка на храни до домове на нуждаещи се, както и за превоз на материали за дезинфекция. 

На 8 април Рено Нисан България предостави на Столична община първите 8 автомобила за използване в рамките на столицата. На официалното предаване на автомобилите присъстваха г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на Столична община, г-жа Силвия Георгиева, изпълнителният директор на НСОРБ и Красимир Димитров, директор на дирекция „Аварийна помощ и превенция". През следващите дни предстоят събития по предаване на автомобили в различни общини из страната, резултат от ангажимента на дилърската мрежа на марките Renault, Dacia и Nissan. Всички автомобили се предоставят до 15 май с възможност за удължаване при промяна на периода на извънредното положение. 

„От днес разполагаме с дарение от 8 автомобила Renault, Dacia и Nissan - 4 за екипите за дезинфекция, и 4 за доставките на храни. Дезинфекцията на улици, подлези и градския транспорт, както и доставката на храна и лекарства на възрастни и социално слаби са две от ключовите ни задачи.„ заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която прие предоставените на Столична община автомобили.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ