www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW удължава гаранцията на автомобилите си за срока на извънредното положение

08.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2029 прочитания
A+ | A-

BMW се ангажира да осигури възможност за гъвкаво планиране на посещение в сервиз преди изтичане на гаранцията на клиентите, засегнати от ограниченията наложени в борбата с COVID-19. В тази връзка компанията удължава срока на гаранциите, които изтичат в периода с извънредно положение.

Така за автомобили, за които краят на гаранцията е след 16 март 2020 г., покритието се удължава до 31 май 2020 г. Удължаването се отнася и за прегледите, преди изтичане на гаранционния период, които също ще бъдат изпълнявани в указания срок. Необходимо е клиентите, да се свържат със сервизен партньор на BMW , за да се уговорят за удобни дата, начин на взимане, обслужване и доставка на автомобила обратно.

С цел гарантиране на безопасността и здравето на служители и клиенти се прилагат и вече обявените мерки приемане на автомобил на посочен от клиента адрес, възможност за безприсъствено предаване на автомобила в сервизните центрове, пълна дезинфекция на обслужения автомобил след сервизиране, използване на видео комуникация, за цялостна диагностика, съгласуване на обхвата на ремонта и удостоверяване на неговото приключване и други.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ