www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Последно освежаване за американския Ford Mondeo

07.04.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5778 прочитания
A+ | A-

Както е известно, Ford планира да се раздели с всички свои модели в САЩ, които не принадлежат към класовете на пикапите и SUV машините, като изключение от това прави спортният Mustang.

Една от жертвите на тази стратегия е Fusion, който е почти аналогичен с европейския Mondeo. Точно този модел получи последно освежаване и ще остане в продажба още около 12 месеца, след което ще отиде в историята.

Ревизиите този път са минимални. Става дума основно за нови екстериорни цветове и дизайни на джанти. За 2020 година моделът ще се продава в нива на оборудване S, SE, SEL и Titanium, като повечето от тях ще бъдат налични и с хибридно задвижване.

Второ поколение Fusion се появи за първи път на пазара през 2012 година като в момента е един от най-възрастните представители в класа на седаните в САЩ. Въпреки това, през 2019 година от него са реализирани малко над 166 000 екземпляра.

Европейският му аналог, който разполага с дизелови мотори, комби версия и автоматик с два съединителя, пък се появи в продажба в последните месеци на 2014 година.

Съществуват слухове, че Ford ще замени Fusion в САЩ и Mondeo в Европа с нов общ модел, който ще приеме формата на повдигнато 4х4 комби.Тагове: mondeoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ