www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

БГ пазар: Mercedes CLS стана на 216 000 км в България от 365 000 в Германия

30.03.2020 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: Angel Sergeev | 48696 прочитания
A+ | A-

Превъртането на километражи при продажба на коли втора ръка не е нова практика у нас - а и да си признаем честно, правят го почти навсякъде в Европа. Някои хора лесно се подвеждат от по-малкия пробег на някои автомобили заради доброто им цялостно състояние, а от това печелят само търговците.

Прекрасен пример за това е този Mercedes-Benz CLS 350 CDI. Обявата за него в български сайт за продажба на коли втора ръка първоначално публикува информацията, че возилото е на само 216 000 километра. Бърза справка в аналогичен немски сайт показва, че машината е напуснала Германия при пробег 365 000 километра.

Снимките бяха качени в популярна група за фенове на Mercedes-Benz от потребител, който забелязал несъответствието. Скоро след това, обявата беше изтрита от българския сайт като засега не е ясно дали изобщо колата е пристигнала в България или все още е на немска земя.

Любопитен е фактът, че цената на CLS-а дори се покачва. Оригиналната обява в Германия посочва цена от 13 000 евро, което се равнява на около 25 500 лв. В часовете, в които колата е в продажба у нас, цената е с близо 2 000 лева нагоре.Тагове: втора ръкаОще по темата
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ