www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Beyond стана модна къща на годината за 2020-а

26.03.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 947 прочитания
A+ | A-

Beyond стана модна къща на годината за 2020-а

Създателите на Beyond – Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена получиха приза „Златна игла 2020” в категория „Модна къща на годината“. В церемонията по тяхното награждаване участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, дизайнерката София Борисова – трикратен носител на приза „Златна игла” и Зорница Димитрова – оперативен директор на търговската марка „Десизо Мони” – модна къща на годината за 2019-а.

При получаването на наградата Галена сподели: „Това ни е първата награда и аз се вълнувам. Така съм се вълнувала само, когато получавах моята първа награда за певица на годината. Като най-малко срамежлива в нашето трио искам да благодаря за това, че след толкова много години тази вечер правим дебют и в ръцете си държа наградата за модна къща на годината, благодарение на вас и на Академията за мода. Нека да ги аплодираме! Обичам такива събития. И на първо място искам да благодаря на моите приятели и партньори – Борче Ристовски и Добромир Киряков! Хубава вечер и бъдете здрави!”.

Специално за ревю-спектакъла на Академията за мода създателите на Beyond представиха селектирана колекция на модната къща. Борче Ристовски, Добромир Киряков и Галена показаха официални рокли с бляскав и женствен стил в класически цветове и линии с ръчно изработени бродерии и детайли. Колекцията демонстрира контрастът между романтичното и драматичното, който е в ДНК-о на бранда.


Beyond стана модна къща на годината за 2020-аBeyond стана модна къща на годината за 2020-аBeyond стана модна къща на годината за 2020-аBeyond стана модна къща на годината за 2020-а

Тагове: Златна иглаBeyondстанамоднакъщагодината2020Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ