www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дискордиа с над 1500 международни курса само за последните 10 дни

27.03.2020 | Авто новини: Катастрофи » Транспорт и логистика | Автор: Jordan Lukanov | 865 прочитания
A+ | A-

Дискордиа с над 1500 международни курса само за последните 10 дни

Дискордиа - една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, е изминала над 2.2 млн. км и извършилa над 1500 международни доставки само през последните 10 дни. Въпреки извънредното положение в цяла Европа с много ограничения и сложни пропускателни процедури, компанията работи на пълни обороти и изпълнява всичките си доставки, сред които такива на стоки от първа необходимост. Към момента Дискордиа разполага с действаща флотилия от над 700 камиона от последно поколение, всички от които са в експлоатация.

„Знаем колко деликатна е ситуацията в момента, не само за икономиката, но и за обществото като цяло. В Дискордиа осъзнаваме важността на транспортните услуги и ще направим всичко възможно да запазим темповете си на работа, за да могат както клиентите ни, така и потребителите като цяло да разполагат с всички необходими стоки и материали. Благодарни сме на целия ни екип за усърдната работа, както и на професионалните ни шофьори, които продължават да изпълняват задълженията си всеотдайно, въпреки произтичащите от ситуацията затруднения. Без техния професионализъм и високо чувство на отговорност нямаше да се справим“, сподели Христо Христов, Изпълнителен директор и собственик на Дискордиа.

Превозвачът също така е предприел стриктни мерки за безопасност и справяне с COVID-19, както в офиса, така и на път. Компанията е осигурила всички необходими предпазни средства на екипа си, а камионите ѝ минават през регулярна цялостна дезинфекция. Тъй като основен приоритет за превозвача са служителите, Дискордиа активно се грижи те да бъдат добре информирани и инструктирани за предприетите мерки и изисквания за безопастност. Компанията продължава да обслужва всички свои бизнес клиенти, като извършва международни превози от и до Европа.


Дискордиа с над 1500 международни курса само за последните 10 дни

Тагове: Дискордиамеждународникурспоследнитеднилогистика

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ