www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

25.03.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 3712 прочитания
A+ | A-

Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

Тези дни в много държави е обявена карантина и милиони хора по целия свят си стоят вкъщи заради коронавируса. И за да не скучаят малки и големи, компания Audi откри безплатен достъп към книжка за оцветяване.

Изданието е представено във формат PDF и се състои от 13 страници с рисунки на различни модели Audi, в това число A6, Q7 и R8. Има и класически като оригиналния рали автомобил quattro и електрическия Slaby-Beringer от 1919 година.

Такъв вид услуга предлага и фирмата на бившия директор по дизайна в Jaguar Иън Кълъм. В изданието Colour With Callum засега има само три достъпни за оцветяване изображения, но създателите обещават, че скоро те ще станат повече.

Още едно интересно предложение направи порталът Time Attack Manila, който предоставя безплатен достъп към виртуално пътешествие из автомобилни музеи, в това число на Lamborghini, Ferrari, Mazda, Honda, Toyota, Pagani, Corvette, Skoda, Porsche и McLaren. Освен това, има виртуални разходки в Националния музей на автомобила в Торино и музея на Хенри Форд.


Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеиОцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеиОцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

Тагове: ОцветиAudiвиртуалентуравтомобилмузей

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ