www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

BMW ядоса хората в САЩ с изказване за коронавирус, извини се бързо след това

25.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3549 прочитания
A+ | A-

Американското подразделение на BMW, и по-точно BMW i дивизията, успя да се забърка в шумен скандал зад Океана през последните няколко часа. Баварците пуснаха съобщение в официалния си канал в Twitter, което разбуни духовете само за минути.

От премиум марката решиха да се включат в дебата за върлуващата зараза COVID-19. Използвайки хаштага #FlattenTheCurve, който е нещо като международен призив на подкрепа за оставането вкъщи и намаляването на разпространението на коронавирус, от BMW на практика направиха реклама на динамичните възможности на модела си i8.

Негативните реакции заваляха и само няколко часа по-късно оригиналният туит беше свален. На негово място се появи официално извинение, в което се посочва, че трябва да останем единни в борбата си с вируса.

"Извиняваме се. Последният ни туит породи известни раздразнения и вие бяхте прави в критиката си. Нашата основна цел тези дни е да споделяме оптимистично съдържание, което да прави дните ви по-светли. Всички сме заедно в тази битка. Можем да се справим по-добре и ще го направим."

Оригиналният туит бе изтрит, но разполагаме с негова снимка, която можете да откриете под този текст. Извинителното съобщение все още е онлайн и можете да го видите по-долу.Тагове: коронавирусНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "