www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Дилърите на BMW: Продаваме Серия 8 много трудно!

24.03.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Angel Sergeev | 6025 прочитания
A+ | A-

От известно време насам BMW има нов флагмански модел по отношение на спортните коли. 8-Series застава на върха в гамата на марката и се предлага като купе, кабриолет и 4-врат седан.

В обширен материал Automotive News събира изказванията на различни дилъри на баварците, основно от Северна Америка, които се обединяват около мнението, че Серия 8 е труден модел за продаване.

Факторите за това са много. Първо, разбира се, високата цена - в България 8-Series Coupe стартира от 187 150 лв. с ДДС. След това идва и слабата реклама от страна на BMW, тъй като появата на спортния автомобил съвпадна с тази на Х7, а SUV-то е доста по-търсен и доходоносен модел.

Отделно от това, колкото и странно да звучи, дилърите се оплакват от наличието на три версии от 8-ма Серия. Клиентите се колебаят дали да изберат открит или закрит модел, а не рядко изобщо сменят модела или марката.

Доказателсто за затрудненията на дилърите идва от факта, че в момента в САЩ са налични над 2000 екземпляра от спортното BMW, които все още не са продадени. Близо 700 от тях са в категорията "нежелани" от дилърите и производителят ще трябва да намери начини да ги ротира между отделните си шоуруми.Тагове: bmw8-seriesНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ