www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Тунинг на Skoda Kodiaq за служебни кучета

23.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 2331 прочитания
A+ | A-

Тунинг на Skoda Kodiaq за служебни кучета

Автомобилите Шкода отдавна и успешно се използват от специалните служби. При това не само в Чехия - има такива, например, във Великобритания, където представиха нова модификация на полицейски Skoda Kodiaq, приспособен за превозване на служебни кучета.

В задната част на джипката са оборудвани две клетки, които съответстват на изискванията на Кралското общество по предупреждаване за жестоко отношение към животните (RSPCA), както и на Министерството на околната среда, продоволствието и селското стопанство (DEFRA). Във всяка от будките има климатик, както и преден авариен люк, който позволява на кучетата бързо да се евакуират в случай на необходимост.

Трябва да се отбележи, че освен специалното оцветяване и необходимото за охранителите оборудване, полицейската Skoda Kodiaq е получила система за аварийно осветление на 360 градуса и система за блокировка, която поддържа работата на двигателя след изваждане на ключа. Благодарение на това моторът може да бъде използван в качеството на генератор за захранване на фаровете, радиостанцията или компютрите без разреждане на акумулатора.


Тунинг на Skoda Kodiaq за служебни кучетаТунинг на Skoda Kodiaq за служебни кучетаТунинг на Skoda Kodiaq за служебни кучета

Тагове: ТунингполицияSkodaKodiaqслужебникучета

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ