www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Harley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоари

23.03.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2225 прочитания
A+ | A-

Harley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоари

Детайлите са това, което правят мотора уникален. Harley-Davidson не изневерява на класата си и предоставя всички части и елементи, които са ви необходими, за да може моторът да отразява индивидуалния почерк и да говори вместо своя притежател.

Колекция Endgame
Тази колекция помага за достигане пределите на персоналния стил. Тя се характеризира с оригинален, високотехнологичен, индустриален дизайн, който помага за завършения вид на тъмни или ярки мотори. Артикулите включват графитени и черни ръкохватки, които осигуряват отличен контрол и удобство.

Колекцията се допълва и от невероятни степенки, подсилени от диамантено покритие за перфектна поддръжка на краката. Към това се прибавят и нови подложки за спирачния педал, както и за скоростния лост, който се отличава с прорезен дизайн. Новата колекция на Harley-Davidson  се отличава с внимание към детайла – тя обхваща дори бутони за превключване, всички подчинени на дръзкия индустриален стил.

Колекция Streamliner
Подвластен на извитите форми и дълги хоризонтали колекция Black Streamliner придава съвременен завършек на класическото излъчване на Harley-Davidson. В основата му са полирани хромирани ленти, подплатени богато с черно, които придават мрачен и аеродинамичен вид на мотора. Колекцията включва подгряващи ръкохватки, монтажни комплекти и спирачни педали и степенки, вдъхновени от модел като Street Glide.

Части и аксесоари за Bagger
Агресивен стил с контроли (педал за спирачката и лостчето за скорости) от последно поколение, персонализирани колела и комплекти за преобразуване на платформите в степенки. Частите и аксесоарите на Harley-Davidson осигуряват онова специално отношение, от което се нуждае истинският ездач, за да се открои от тълпата.

Чрез подбрани комплекти и части към FL Softail или Touring мотоциклетите, може да се постигне агресивен и атрактивен вид. Комплектите включат колела с елегантен дизайн и 14 спици от всяка страна с марка Fugitive, подложки за спирачни педали, комплекти за повишаване на работния обем и още много.


Harley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоариHarley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоариHarley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоариHarley-Davidson с нов bagger стил за вдъхновяващи части и аксесоари

Тагове: Harley-Davidsonbaggerстилвдъхновяващчастиаксесоари

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ