www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Напомпаха новия Ford Focus ST до 325 коня

23.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: | 5426 прочитания
A+ | A-

Тунинг фирмата Mountune представи доработката си за последното поколение Ford Focus ST. Машината вече предлага мощност съвсем близка до тази на предишното поколение Focus RS.

Британците разработиха пакет с название m330, който включва повишение на заводската мощност на горещия хечбек с 50 к.с. и 95 Нм до пикови стойности от 325 к.с. и 515 Нм въртящ момент.

По официалните данни от компанията, след подобренията, автомобилът се нуждае от 5.2 секунди, за да изпълни спринта от 0 до 60 мили в час (0-96 км/ч). 

Добрата новина, че тунинг пакетът е относително достъпен - цената му е 600 паунда, което възлиза на около 1270 лв. по сегашните курсове. 

Интересното е, че мобилно приложение, разработено специално от Mountune, дава възможност на собственика на автомобила самостоятелно да активира новия софтуер, с което се спестява нуждата от посещение в сервиз.

Освен това, 2.3-литровият EcoBoost мотор може лесно и бързо да бъде връщан към оригиналния си софтуер - при необходимост за посещение в официален сервиз на марката, например.Тагове: mountuneНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ