www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ново лого за Nissan

20.03.2020 | Авто новини: Авто пазар » Световен опит | Автор: Jordan Lukanov | 2961 прочитания
A+ | A-

Ново лого за Nissan

В патентните ведомства на Великобритания, Канада, Перу, Уругвай, Чили и Аржентина се появиха две нови заявки от японската компания Nissan. Първата намеква за вероятен ребрандинг, а втората показва възможното лого на приемника на 370Z.

Що се касае общата емблема, то новото лого на Nissan е станало монохромно, двуизмерно, по-минималистично, без имитация на хромиране. Има две дъги, намекващи на окръжност и наименование на марката в средата. Не е изключено, новата емблема да получат бъдещите елмобили на Нисан, като Ariya, например.

Втората емблема - това е буквата "Z", която ще притежава следващото поколение Nissan Z. Новото лого има засечка в средата и е почти идентично на "значката" в оригиналния Nissan 240Z от 1971 година. Предполага се, че спортната кола от ново поколение може да дебютира още през тази година.

Според слуховете, новият Nissan Z може да получи името 400Z, което говори за по-мощен двигател V6. Актуалното поколение 370З се задвижва от 3,7-литров V6 мотор за 332 к.с. стандартно и 350 к.с. във версия Nismo.


Ново лого за Nissan

Тагове: НовологоNissanемблема

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ