www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Превърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory Cabrera

15.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 3368 прочитания
A+ | A-

Превърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory Cabrera

Немското ателие Mansory представи ексклузивния суперкар Cabrera. В неговата основа е Lamborghini Aventador SVJ, като общо ще бъдат построени три автомобила.

Mansory Cabrera е първата от работите на тунингарите, която е посветена на 30-годишнината на ателието. Суперколата е получила името си в чест на испанската порода бикове за корида, както изцяло преработено карбоново шаси, нови светодиодни фарове и специален цвят на купето Vento Verde.

Предната броня на автомобила е с нови въздуховоди, призвани да оптимизират потока на въздуха и притегателната сила, а благодарение на новите странични по-широки арки на колелата широчината на колата с 40 милиметра. В оборудването са влезли нови лети джанти с размер 20 цола отпред и 21 цола отзад - в гуми Pirelli P Zero.

В тунинга влиза още масивен изцяло карбонов кожух на двигателя, голям заден спойлер и специален дифузьор. Плюс нов ауспух.

В процеса на преработка в салона на Lamborghini Aventador SVJ не са оставили нищо - сменено е абсолютно всичко. Освен това, от Mansory са добавили акценти в цвета на купето, специални шевове, тапицерия от Alcantara и карбонови детайли.

Не се е разминало и без модификация на двигателя. 6,5-литровият "атмосферник" V12, стандартно произвеждащ 770 к.с. и 720 Нм, е ускорен до 810 к.с. и 780 Нм. В резултат ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,6 секунди (минус две десети), а максималната скорост е увеличена до 355 км/ч (плюс 5 км/ч).


Превърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory CabreraПревърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory CabreraПревърнаха Lamborghini Aventador в ексклузивен Mansory Cabrera

Тагове: ПревърнахаLamborghiniAventadorексклузивенMansoryCabrera

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ