www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Принцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижута

13.03.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Мода, красота | Автор: Jordan Lukanov | 1411 прочитания
A+ | A-

Принцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижута

Принцеса Мириам де Унгрия е първият международен дизайнер, отличен със „Златна игла“ на Академията за мода. Тя получи приза в категория „Бижута“ и за първи път показа свои авторски ювелирни творения в уникално ревю.

В церемонията по награждаването на принцеса Мириам де Унгрия участваха проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, който лично връчи статуетката, както и Мирослав Печев – собственик на „Софсток ЛТД“, официален представител на кафе „Лаваца“ за България.

В своето благодарствено слово след удостояването й с наградата „Златна игла 2020", принцеса Мириам де Унгрия сподели: „Много благодаря на Академията за мода, на членовете на журито и конкретно на професор Стойков за това, че оцениха достойно моята работа и ми присъдиха „Златна игла 2020“. Над 25 години съм в бизнеса с бижута, но едва преди пет години реших да създам свой бранд – “MdeU“. Това е причината, поради която тази награда ме окуражава и мотивира още повече да продължавам да работя. Всички знаем колко е сложно да създадеш бранд. Всички знаем колко много работа стои зад подобно начинание. Призът е предизвикателство да продължа да работя още по-усилено. Ще бъда напълно откровена и ще кажа, че за мен е чест, че тази награда ми е дадена в моята любима България, която винаги ще е в сърцето ми. Особено съм щастлива и поласкана от този факт. Затова, благодаря на всички!".

Вдъхновена от българската роза и в знак на почит към нашата страна и към любимия си съпруг, покойния принц Кардам, принцеса Мириам де Унгрия създава колекцията „Сърца и рози“. Произведения от нея бяха специално подбрани за ревю-спектакъла на „Златна игла 2020“. Сред представените бижута се откроиха колиета, обеци, пръстени, гривни и тиари от още няколко колекции – Meninas, Color, Clover, Ellipse и Asia. Всички ювелирни произведения са ръчно изработени в Испания от 18-каратово злато, декорирани с естествени камъни и диаманти.

Испанската благородничка представя своята първа колекция бижута през 1991 година. Тя е сред основателите на Испанската асоциация на оценителите на бижута. Дизайнер и лидер на мнение в сферата на бижутерията, принцеса Мириам успешно обединява двете си страсти – дизайн и гемология.


Принцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижутаПринцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижутаПринцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижутаПринцеса Мириам де Унгрия със "Златна игла" за бижута

Тагове: ПринцесаМириамУнгрияЗлатна иглабижуНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ