www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Една обиколка на Лосаил в Катар с новия Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (видео)

12.03.2020 | Авто новини: На 2 гуми » Мото спорт | Автор: Jordan Lukanov | 1387 прочитания
A+ | A-

Една обиколка на Лосаил в Катар с новия Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (видео)

Хонда представи серия от онборд обиколки на пистата Лосаил в Катар с новия супербайк Honda CBR1000RR-R Fireblade SP с участието на пет от най-бързите пилоти на европейските писти. Филмите, заснети с новия мотоциклет, се предлагат в официалните канали на Honda в YouTube. Те включват пилоти както от световни, така и от европейски първенства, които обясняват как да се постигне най-добрата обиколка на пистата Лосаил.

На пистата в Катар, трикратният световен шампион по издръжливост Фреди Форай работи с пилотите от екипа HRC WorldSBK Леон Хаслам и Алваро Баутиста. Към тях се присъедини и официалният тестов пилот на HRC за WorldSBK и посланик на Honda Швейцария, Доминк Агертер, заедно със състезателя от HRP Motorsports IDM Алесандро Полите.

Новият Honda CBR1000RR-R Fireblade SP за първи път бе показан на изложението EICMA 2019 през ноември. Машината вече направи дебют в WorldSBK в първия кръг в Австралия. Това е най-мощният сериен мотоциклет, с атмосферен четирицилиндров редови двигател в света.

Новият Fireblade произвежда 160 кВт при 14 500 об/мин. Той разполага с аеродинамика в стил MotoGP и авангарден електронен пакет, включващ водещо на пазара полуактивно електронно окачване. След като прекараха деня в каране на супербайка на пистата Лосаил, пилотите отделиха време да споделят своите впечатления за новият Fireblade.Една обиколка на Лосаил в Катар с новия Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (видео)Една обиколка на Лосаил в Катар с новия Honda CBR1000RR-R Fireblade SP (видео)

Тагове: ЕднаобиколкаЛосаилКатарCBR1000RR-RFirebladeSPвидео

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ