www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Конкурс на DS за дизайн на концепта SM 2020

12.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Jordan Lukanov | 964 прочитания
A+ | A-

Конкурс на DS за дизайн на концепта SM 2020

Вдъхновени от духа на авангардизма DS DESIGN STUDIO PARIS не спира да преодолява границите на креативността. Няколко дни след представянето на DS 9 и DS AERO SPORT LOUNGE, ръководеният от Тиери Метроз екип има ново предизвикателство: да проектира силуета на „SM 2020“.

Символ на великото френско автомобилостроене и легенда вече половин век, SM остава бижу в автомобилната индустрия и израз на експертния опит, който днес характеризира работата на DS Automobiles. Подобно на модела DS от 1955 г., SM оказва влияние върху дизайнерските разработки на DS Automobiles.

Водени от желанието да споделят това с феновете на SM и DS Automobiles, DS DESIGN STUDIO PARIS представя шест предложения 50 години след деня, в който SM е представен за първи път в President Wilson Hotel в Женева. От този момент за работата на DS DESIGN STUDIO PARIS може да се гласува на страниците на DS Automobiles във Facebook, Twitter и Instagram.

Победителят във всеки двубой ще участва във втората фаза, през която споделянето в социалните мрежи ще бъде от решаващо значение. След това интернет потребителите ще имат възможност да спечелят литографията, подписана от нейния дизайнер. Всички са поканени да споделят и своите собствени творения в социалните мрежи, като използват @DS_Official и # SM2020.


Конкурс на DS за дизайн на концепта SM 2020Конкурс на DS за дизайн на концепта SM 2020Конкурс на DS за дизайн на концепта SM 2020

Тагове: КонкурсDSдизайнконцептSM2020

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ