www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion Exo

06.03.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 3475 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion Exo

Фирмата MOTOPOWER, официален представител на американските каски Scorpion Exo и на SHAD, а също и на други аксесоари, ще представи три нови шлема. Това ще стане на изложението Moto Expo 2020 от 20 до 24 март в зала "Асикс Арена".

За няколко години Scorpion Exo влезе в топ 3 на водещите марки на американския пазар, сега марката успешно превзема европейския. Благодарение на европейската централа, разположена в сърцето на Европа в Страсбург, Франция, на границата с Германия и близо до огромния италиански пазар, каските на Scorpion Exo се радват на огромна популярност.

През 2020 г. Scorpion Exo пуска на европейския пазар 4 нови модела. Състезателния модел EXO-R1 на Scorpion Exo вече се предлага и от карбон. Каската Scorpion Exo – НХ1 може да бъде променена от Full Face в офроуд шлем благодарение на магнитния механизъм на козирката.

Scorpion Covert-X е друг нов модел. Легендарният трансформатор от Scorpion (EXO – COMBAT) вече има изцяло нов и модернизиран приемник Covert-X. Covert-X е много по-лек от предшественика си, а по-голямата и агресивно изглеждаща маска допълва истинския стил на уличния боец.

Scorpion Exo-Combat Evo е легендарен трансформиращ се шлем. Каската на уличния боец се завръща с нова маска и нова графика.

Марката SHAD принадлежи на NAD SL. Компанията е основана през 1973 г. в Барселона (Испания). С повече от 40 години опит, NAD SL се превърна във водещ производител на централни и странични куфари, полутвърди и меки чанти.

Прави и седалки за мотоциклетната индустрия. Компанията е силно ангажирана с иновациите, дизайна и качеството като основа, за да продължи да предоставя най-добрия продукт на своите клиенти. NAD SL присъства в повече от 70 страни по света. В момента компанията е основният доставчик на седалки в Европа, с повече от 70% пазарен дял и 500 000 бройки продадени през 2013 година.

На изложението MOTOPOWER ще покаже всичко най-ново на SHAD. За първи път ще бъдат изложени калъфите за телефон SHAD SG75 и SHAD SG70.


Moto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion ExoMoto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion ExoMoto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion ExoMoto Expo 2020: MOTOPOWER с три нови шлема от Scorpion Exo

Тагове: Moto Expo 2020MOTOPOWERшлемScorpion ExoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ