www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Moto Expo 2020: Мотоциклети под… наем от Europcar

05.03.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Jordan Lukanov | 2658 прочитания
A+ | A-

Moto Expo 2020: Мотоциклети под… наем от Europcar

Да, заглавието не лъже. И у нас вече има мотоциклети под наем. Тази услуга се предлага от Евроренталс ООД – официален представител за България на европейския лидер в сферата на автомобили под наем Europcar. Отдаването на мотоциклети под наем го има в цяла Европа, а и в повечето страни по света.
 
Как стана това и какви са условията, ще бъде показано на щанда на Europcar по време на Moto Expo 2020. Изложението ще бъде от 20 до 24 март в зала Асикс Арена.

Услугата е съвсем нова. От началото на 2020, Евроренталс ООД като представител за България на Europcar стартира отдаването под наем на мотоциклети висок клас. В партньорство с BMW, Europcar България ще предложи на своите клиенти възможност да се насладят на пътувания на две колела в България и съседните Балкански страни зад кормилото на най-новите модели от приключенската гама на марката.

На разположение за наем ще са основоположника на този сегмент, последната версия на легендарния GS - BMW R1250GS. Мотоциклетът е с новия боксер. Работният обем е увеличен на 1254 куб. см, за още повече тяга. Максималната мощност вече е 136 к.с., а BMW ShiftCam технологията за променлив ход на клапаните гарантира изключително контролирано и уверено разгръщане на мощността, без значение от оборотите. Карането на тази машина е истинска наслада. Независимо дали се кара в града, по магистралата или извън пътя.

Дават се под наем и други два не по-малко интригуващи модела - BMW F850GS и BMW F750GS. Новият F850GS е с двуцилиндров редови двигател с обем 853 куб. см. Мощността е 70 кВт (95 к.с. ) при 8500 об/мин., а максималният въртящ момент е 92 Нм при 6500 об. Мин. F 750 GS има също пъргав двуцилинров редови двигател с мощност 57 кВт (77 к.с.) при 7500 об/мин. Максималният въртящ момент е 83 Нм 6500 об/мин. Разходът на гориво е все така нисък - 4,1 л на 100 км.

Europcar България предлага на своите клиенти нови мотори, с регистрация максимум до 6 месеца, най-високо ниво на оборудване, иновативни системи за сигурност и безопасност, както и допълнително монтирани краш протектори.

За начало услугата се предоставя от офисите на компанията в София, като съобразно изискванията на клиентите мотоциклетите могат да бъдат доставени до удобен за тях адрес. Безплатно се предоставя топкейс за багаж, а при желание могат да бъдат наети странични варио куфари, стойка за телефон, навигация, верига за заключване или каска.

Екипът на Europcar България е съставен от запалени мотористи и с радост ще съдейства на своите клиенти с разнообразна информация и съвети как да направят тяхното пътуване незабравимо преживяване, като се стреми да удовлетвори максимално всички техни нужди и изисквания.

Специално за новата услуга компанията разработи специализиран сайт www.rideinbulgaria.com, където ще бъде предоставяна актуална информация, идеи за интересни места и маршрути както и ще споделя снимки от пътувания и приключения.


Moto Expo 2020: Мотоциклети под… наем от Europcar

Тагове: Moto Expo 2020МотоциклетнаемEuropcar

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ