www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Формула 1: Рос Браун намекна, че етапите в Бахрейн и Виетнам може да не се проведат

04.03.2020 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: Jordan Lukanov | 1698 прочитания
A+ | A-

Формула 1: Рос Браун намекна, че етапите в Бахрейн и Виетнам може да не се проведат

Спортният директор на Формула 1 Рос Браун реагира на новини от Бахрейн и Виетнам. Правителствата на тези държави приеха решение да замразят влизането на пътници от Италия, заради огнището на коронавирус в северната част на страната. Това поставя под въпрос отборите от Формула 1 "Ферари" и "Алфа Таури", които са базирани на Апенинския полуостров.

Според думите на Браун, ако те не получат възможност да се състезават, то етапите в Бахрейн и Виетнам ще се наложи да се отменят. Тези държави искат да проведат своите ГП, но същевременно искат да защитят своите граждани.

"Ако на тимовете бъде отказан достъп, няма да има гонки. Това ще бъде несправедливо. Едно е, ако някой отбор сам вземе такова решение. Друго - когато не ти дават възможност за участие. Такава ситуация е далеч от честните съревнования. Ситуацията е много сериозно и ние сме длъжни да се отнесем към нея с цялата отговорност. Сега само сме помолили отборите да изпращат в падока минимално количество хора", - цитира думите на Браун Pitpass.


Тагове: Формула 1Рос БрауннамекнаетапБахрейнВиетнампроведат

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "