www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Volvo Trucks празнува 20 години в България

04.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Камиони и автобуси | Автор: Jordan Lukanov | 1413 прочитания
A+ | A-

Volvo Trucks празнува 20 години в България

По случай 20-годишнината Volvo Trucks България планира поредица от инициативи през цялата година и предоставя специални условия при подписване на договори за следпродажбено обслужване във всичките си сервизи в страната. Кампанията с мото "Тук за теб" предвижда също месеци на отворените врати в сервизните центрове в България.

Началото беше дадено в сервизен център Бургас през месец февруари. През месец март „светлините на прожекторите“ са насочени към сервизен център Варна, а април е месецът на сервизен център Велико Търново. Сервизен център София избра месец май, а юни и началото на лятото бележат месеца на сервизен център Пловдив.

В съответните месеци Volvo Trucks предоставя ваучери за безплатна диагностика в комбинация с допълнителни отстъпки за обслужване, консумативи и вложени в сервиза части. Volvo Trucks България представи и специална серия камиони, посветени на годишнината, с отличителен дизайн и характеристики, свързани с оптимална горивна ефективност, комфорт за водача и максимална производителност.

В края на април Volvo Trucks България ще представи и новите модели Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX на клиентите си и местния пазар, като част от честването на 20-годишнината на компанията. През есента пък са планирани активности с основен фокус върху водачите, които са в центъра на развойната дейност на новите продукти на Volvo Trucks.

Volvo Trucks България поставя началото на дейността си на нашия пазар преди 20 години с малък екип и един сервиз - в района на летище София. През 2006 г. компанията открива първи собствен сервизен център в столицата, построен и оборудван изцяло по международните стандарти на марката.

Две години по-късно отваря врати сервизен център в Бургас, не закъсняват и сервизни локации в Пловдив (открит през 2011 г.), Варна (2015 г.), както и допълнително сервизно хале в София (2016 г.). През последните три години, Volvo Trucks продължи да следва своята цялостна стратегия за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване на капацитета на сервизната мрежа в страната, влагайки 2 млн. лева в новия си сервизен център в Бургас, открит през 2017 година.

Следва сервизна база във Велико Търново, която отваря врати през есента на 2018 г. и откриване на собствен сервиз в Пловдив през май 2019 година. С това общата инвестиция за развитието на сервизната мрежа у нас надхвърля 12 млн. лева. Днес екипът на Volvo Trucks в България наброява над 160 души и компанията планира да отпразнува годишнината си със специално събитие през месец април.


Тагове: VolvoTrucksпразнувагодиниБългариякамион

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ