www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Toyota отлага дебюта на новия си кросоувър за неопределено време

04.03.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 1852 прочитания
A+ | A-

Вчера, на 3-ти март, Toyota трябваше да покаже чисто новия си кросоувър модел, който се базира на Yaris. Поради отмяната на изложението в Женева обаче, премиерата така и не се състоя.

Засега няма официални данни от самия производител кога ще видим возилото, но репортаж от авторитетната публикация Automotive News съобщава, че това няма да е в близките "седмици и месеци".

По предварителни данни, продажбите на машината няма да започнат преди март 2021 година. Това означава, че Toyota има достатъчно време да насрочи нова премиера, като най-вероятно тя ще се случи през есенния изложбен сезон.

Засега не се знае как ще се казва кросоувърът, като засега условно се нарича B-SUV от сегмента, в който ще се позиционира. Моделът ще се базира на платформата на новия Yaris и ще се позиционира под C-HR в гамата на фирмата.

Първата частична снимка на кросоувъра вече показа, че той ще разполага с хибридна задвижваща система и 4х4 предаване, което ще го отличава от всички останали конкуренти в класа.

Хибридният мотор ще има работен обем от 1.5 литра и ще бъде на практика идентичен с този в актуалния Yaris. Макар че двете коли ще споделят доста технологични компоненти, очаква се кросоувърът все пак да има своя собствена идентичност.Тагове: toyotaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ