www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Анимацията "Грохот на ринга" идва след Нова година (първи трейлър)

26.02.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » За децата | Автор: Jordan Lukanov | 956 прочитания
A+ | A-

Анимацията "Грохот на ринга" идва след Нова година (първи трейлър)

През януари 2021 година ни предстои уникално преживяване в свят, в който хората съжителстват с чудовища, които са атлети от световна величина, а боевете между тях са един от най-популярните и обичани спортове. Това ще се случи с "Грохот на ринга" - новата семейна анимация на Paramount Animation, която ще ни предложи необичайна история с атрактивни герои и ще ни представи съревнованието от истинския живот на своеобразната арена на славата, пречупено през призмата на впечатляващата комедийна продукция.

Първият трейлър на "Грохот на ринга" ни отвежда на грандиозната състезателна арена, където нетърпеливите фенове на чудовищните боеве екзалтирано очакват своя любимец Могъщи Пипала. Той е огромен, внушителен и абсолютен феномен в спортните изяви на град Стокър, но е време на сцената да изгрее нова звезда, която да се противопостави достойно на абсолютния шампион.

В трейлъра виждаме и част от обучението на новобранеца Стийв – новата надежда на спорта, открита от тийнейджърката Уини, дъщерята на най-яркия треньор по борба в историята на града, което се оказва никак нелесна задача.

Ще предаде ли Могъщи Пипала щафетата? Ще се справи ли новият претендент за титлата с предизвикателството? И какво точно е нужно, за да спечелиш вниманието и овациите на разгорещените фенове? Ще разберем от от първия ред!

Режисьор на "Грохот на ринга" е Хамиш Грийв (Чудната петорка, Шрек 2), а сценаристи са Итън Коен (Холмс и Уотсън) и Мат Либерман (Семейство Адамс, Не си играй с огъня). Запретнете ръкави и притаете дъх, защото през януари 2021 в кината на 2D и 3D ще има много Грохот на ринга!Тагове: АнимацияГрохот на рингаидваследкиноНова годинапървитрейлър

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ