www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Оглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруари

28.02.2020 | Авто новини: Лукс&Стил » Кино, театър, сцена | Автор: Jordan Lukanov | 1910 прочитания
A+ | A-

Оглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруари

Това, което не можеш да видиш, е това, което ще те нарани! Носителката на „Еми“ Елизабет Мос (Историята на прислужницата) участва в тази модерна приказка за вманиачаване, вдъхновена от класическия герой от пантеона с чудовища на Universal.

Хваната в капана на токсична връзка с богат и брилянтен учен, Сесилия Кас (Елизабет Мос, Историята на прислужницата) използва прикритието на нощта, за да избяга и да се укрие в безопасност с помощта на сестра си (Хариет Дайър), приятел от детството (Олдис Ходж) и неговата дъщеря тийнейджърка (Сторм Рийд). Скоро подлагащият я на постоянен тормоз бивш приятел на Сесилия (Оливър Джаксън-Коен, The Haunting of Hill House) се самоубива и ѝ завещава щедра порция от голямото си богатство.

Тя обаче вярва, че смъртта му е измама, тъй като решението сам да сложи край на живота си никак не се вписва в характера му. Когато серия от странни съвпадения поставя живота на тези, които обича, в опасност, Сесилия отчаяно се опитва да докаже, че е преследвана от човек, когото никой не е способен да види, а в очите на останалите просто започва да губи разсъдъка си.

Режисьор, сценарист и изпълнителен продуцент на "Невидимия" е един от създателите на поредицата Убийствен пъзел Лий Уанел, а продуценти са майсторът на съвременния хорър Джейсън Блум и Кайли дьо Фресне (Upgrade, The Sapphires).

НЕВИДИМИЯ / THE INVISIBLE MAN
Жанр: трилър
Участват: Елизабет Мос, Олдис Ходж, Сторм Рийд, Хариет Дайър, Оливър Джаксън-Коен
Сценарист и режисьор: Лий Уанел
Продуцент: Джейсън Блум, Кайли дьо Фресне
Изпълнителен продуцент: Лий Уанел, Беатрис Секейра, Чарлс Лейтън, Розмари Блайт, Бен Грант, Купър Самюелсън, Жанет Волтурно.Оглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруари

Оглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруариОглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруариОглеждайте се за "Невидимия" в кината и IMAX от 28 февруари

Тагове: ОглеждайтеНевидимияфилмхоръркинаIMAX28 февруариНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ