www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Bridgestone спонсор на над 75 спортисти за Олимпиада 2020

27.02.2020 | Авто новини: Клюки » Любопитно, хоби | Автор: Jordan Lukanov | 1589 прочитания
A+ | A-

Bridgestone спонсор на над 75 спортисти за Олимпиада 2020

Bridgestone Corporation сформира най-големия си досега глобален екип от спортисти в Отбор Bridgestone в подкрепа на Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, които ще се проведат в дома на глобалната централа на компанията. Непрекъснато разширяващият се глобален списък на компанията със спортни посланици в Отбор Bridgestone сега включва над 75 спортисти от над 20 ключови пазара и 34 различни спорта.

Отборът включва имена като: Мария Хосе Гранато (хокей на трева) от Аржентина; Хийт Дейвидсън (тенис в инвалидни колички) и Джо Ингълс (баскетбол) от Австралия; Дарлан Романи (лека атлетика) от Бразилия; Арън Браун (лека атлетика) от Канада; Чен Лонг (бадминтон) от Китай; Шарлот Боне (плуване) от Франция; П.В. Синдху (бадминтон) от Индия; Грегорио Палтриниери (плуване) от Италия; Косуке Хагино (плуване) и Манами Танака (тенис в инвалидни колички) от Япония; Аида Роман (стрелба с лък) от Мексико; Лидия Валентин (вдигане на тежести) и Хавиер Гомес Ноя (триатлон) от Испания; Дейли Томпсън (пенсиониран, лека атлетика) от Обединеното кралство; и Алисън Феликс (лека атлетика), Миси Франклин (пенсионирана, плуване) и Джесика Лонг (параолимпийско плуване) от САЩ, както и много други.

„Подобаващо е, че подкрепяме най-голямата и най-разнообразна група от спортни посланици за Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020, защото тези игри ще се проведат в града, който ние наричаме свой дом“, заяви Шу Ишибаши, заместник-председател и представителен изпълнителен директор на Bridgestone Corporation: "Спортистите представляват сърцето и душата на Олимпийските и Параолимпийските игри. Спортистите от световна класа в Отбор Bridgestone олицетворяват постоянството, страстта и стремежа, необходими за успех когато сме изправени пред трудности. Невероятно горди сме да отпразнуваме техния път и да работим заедно, за да вдъхновим хората навсякъде да преследват мечтите си.“

Всеки спортен посланик на Отбор Bridgestone е внимателно подбран въз основа на критерии, свързани с основните ценности на компанията, техните лични истории, спортно представяне и участие в обществения живот. Житейският път на всеки един от спортистите ще бъде отбелязан чрез маркетингови, обществени, клиентски и служителски дейности, преди, по време на и след Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020 в съответствие с глобалното послание на компанията „Chase Your Dream”, което има за цел да вдъхнови хората да преодолеят препятствията в преследване на техните цели. Спортистите получават и финансова подкрепа и достъп до продукти, услуги и решения на Bridgestone.

„За мен е чест да представям Отбор Bridgestone и да се присъединя към толкова много невероятни спортисти от цял ​​свят по този път към Олимпийските и Параолимпийските игри Токио 2020“, казва Франклин, петкратен олимпийски златен медалист по плуване, който се състезава както в Лондон 2012, така и в Рио 2016: „Bridgestone разбира какво означава да се стремиш към елитно представяне на най-високите нива. Радвам се да си сътруднича с компания, която споделя ценностите ми и вярва толкова силно в подкрепата на Олимпийското движение, Параолимпийското движение и спортистите по целия свят“.

Като част от ангажимента си към иновациите и мобилността, Bridgestone също така започна да прилага своя опит в областта на гумите и каучуковите изделия, за да подкрепи техническия напредък в екипировката за спортисти. В Япония, Bridgestone разработи нови пистови велосипеди за спортистите от японския отбор по състезателно колоездене за Олимпийските игри Токио 2020, а също така разработва параолимпийски проекти, за да подпомогне няколко спорта, включително гуми, използвани за тенис на инвалидни колички.

Компанията се надява да продължи развитието и разширяването на тези дейности, за да повлияе положително на спортистите в допълнителни пазари през следващите години. Допълнителни спортисти и дейности на Bridgestone ще бъдат обявени през следващите месеци по време на обратното броене до Токио 2020.


Тагове: BridgestoneспонсорспортистиОлимпиадагуми

СнимкиНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ